Skip to main content

Let op:

Online Roulette spelen voor geld  is op dit moment nog niet legaal in Nederland. Speel alleen bij een Online Casino indien je in een land woont waar dit wel is toegestaan.

Roulette Burenspel Uitleg

Roulette BurenspelAls je al bekend bent met het Europees roulette, dan zal je vast al eens van het roulette burenspel hebben gehoord. Ook wel vaak ‘sectie inzetten’ genoemd. Het Europese roulette wiel heeft een andere vormgeving dat het Amerikaanse wiel en heeft als extra inzetopties het burenspel op de speeltafel aanwezig. Dit wiel is opgedeeld in 3 delen en geeft de spelers de mogelijkheid makkelijk en snel inzetten te plaatsen op reeksen (meerdere nummers tegelijk).

Een bureninzet bij roulette zal vijf nummers per keer zijn. Je kunt in principe het nummer kiezen dat je wilt gebruiken en het zal gelijk vier andere nummers inbegrepen hebben. Deze liggen naast elkaar op het roulette wiel zelf. Kies je bijvoorbeeld de nul, dan zullen nummers 3, 26, 32 en 15 ernaast liggen en zet je tegelijk in op deze vijf nummers.

Burenspel weddenschappen

Als je een weddenschap plaatst op een burenspel, zal het in vijf gedeeltes worden geplaatst. Zet je bijvoorbeeld vijf euro in, dan zal individueel één euro op elk nummer geplaatst worden. In dit geval kun je dus zesendertig euro terug winnen als een nummer op het wiel goed is voorspelt. Verhoog de inzet om meer in te zetten per nummer. Het mooie aan deze inzet zal zijn dat je niet vijf keer één euro moet plaatsen maar gewoon één keer vijf euro.

Burenspel secties

Er zijn meer secties aanwezig bij het roulette burenspel. Zo heb je ‘Zero’, ‘Serie 0/2/3, ‘Orphelin’ en ‘Serie 5/8’. Soms wordt het ook wel een racetrack genoemd. Je kunt op de buitenbaan de muis over één van de nummers leggen en zo zie je de vijf nummers dat worden geselecteerd bij een inzet. Verder zijn er nog inzetten van 9 nummers tegelijk, ook wel de Voisins genoemd. Bij het inzetten op Tiers, zet je in op 6 nummers tegelijk. Door de velen mogelijkheden kun je altijd afwisselend roulette spelen online en zal je je geen moment vervelen.

Roulette Burenspel

Waarom hiervan gebruik maken?

Als je zelf niet echt een favoriete nummer hebt bij het online roulette, waarom dan niet gewoonweg gebruikmaken van het handige roulette burenspel? Je hoeft alleen maar op één nummer te klikken en zet zo op meerdere gebieden in. Zo vergroot je ook gelijk de kans op winst doordat je op nabij gelegen gebieden een inzet plaatst. Als de ivoren bal in de buurt komt van deze reeksen, zal de bal tot wel 9 plekken verder op het wiel terecht komen en dan pak je alsnog een winst.

Online roulette splits

Als je op een burenspel fiches plaatst zal het vaak ook ‘split’ genoemd worden. Je hebt de ‘corners’, ‘splits’ en ‘straight up’. Op corners plaats je twee fiches en de splits 1 fiche. Bekende ‘splits’ hebben wij alvast voor je opgesomd. In het gedeelte Voisins heb je de 4/7 split, 12/15 split, 18/21 split, 19/22 split en 32/35 split. In het gedeelte Orphelins heb je de 6/9 split, 14/17 split, 17/20 split en 31/34 split. In het gedeelte Tier du Cylinder heb je de 5/8 split, 10/11 split, 13/16 split, 23/24 split, 27/30 split en 33/36 split.

Welke variant van roulette spelen?

Het roulette burenspel komt voor op twee varianten van online roulette. Je hebt Europees roulette en Frans roulette waar je deze extra inzetopties beschikbaar zult hebben. Je kunt bij één van onze aanbieders een gokje gaan wagen en geheel gratis het spel testen. Ga zo zonder risico kennismaken met het burenspel zodat je er meer bekend mee raakt. Als je uiteindelijk besluit om voor geld te spelen, kan je gelijk met meer kennis kans gaan maken op echt geld, en laten we eerlijk wezen, als je precies weet waar je op in hebt gezet, zal het toch veel spannender maken?